Webinar & Events

– til forældre med børn i alderen 8 – 16 år

Flere og flere børn har psykiske udfordringer – forældre kan gøre en kæmpe, altafgørende forskel ved at hjælpe og støtte deres børn. Lær, hvordan du gør en forskel og samtidig styrker jeres families fællesskab, dialog og sammenhold.

Undersøgelser viser, at jo tidligere du sætter ind med at hjælpe dit barns mentale udfordringer, jo større er chancen for, at du og de ikke får brug for terapi og anden omfattende hjælp.

Vi har temaopdelt vores webinarer, og de første omhandler vredeshåndtering, selvkritik/perfektionisme og generthed/social angst.

Alle Webinar

Torsdag den 1.juni kl 17:00 – 17:45

Når dit barn udviser selvkritik og måske perfektionisme

Flere og flere børn og unge har det svært med sig selv, og opsætter pres og forventninger om at skulle være perfekte. Hvad kan der ligge bag, og hvordan kan forældre hjælpe?

Torsdag den 15.juni 17:00 – 17:45

Når dit barn er genert og måske endda angst

Måske undgår dit barn at vise sig selv på forskellige måder. Nogle børn undgår at sidde med hånden oppe i skolen, nogle viser ikke deres mening og nogle er bange for andres kritiske blik. Hvad kan det handle om, hvordan kan vi forsøge at forstå de signaler og hvad kan vi stille op?

Webinar hosts

Marie Ulstrup

Founder & Børnepsykolog

Marianne Ingeborg

Partner

Afholdte Webinar

Her kan du se en oversigt over tidligere afholdte webinarer

Torsdag den 4.maj kl 17:00 – 17:45

Når dit barn har vredesproblemer

Giver dit barn kraftigt udtryk for vrede? Eller undertrykker dit barn sin vrede? Vrede er en vigtig og nødvendig følelse, så hvordan kan vi forstå og håndtere den i familien? Få et bedre forhold til dit barn, og styrk jeres sammenhold i familien.

pige, som er vred